Новини
Кримінал

У Хмельницькому на території автосервісу пограбували сейф та вбили людину

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу – умисне вбивство з корисливих мотивів та розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах.

Тіло 45-річного чоловіка зі слідами численних ножових поранень виявив днями власник автосервісу, розташованого на території приватного підприємства в обласному центрі. На місце злочину викликав правоохоронців.

Згодом з’ясувалося, що це був не єдиний злочин, на цій території. З сейфу у приміщенні автосервісу невідомий зловмисник (або зловмисники) зрізав дверцята та поцупив чималу суму коштів.

Умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів, відповідно до пункту 6 частини 115 Кримінального кодексу України карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.

За розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, відповідно до пункту 4 статті 187 ККУ передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook