Новини
Кримінал

Хмельницькі нацгвардійці вилучили у громадян речовини, схожі на наркотичні

В обласному центрі продовжують виявляти осіб, які мають при собі наркотичні речовини та намагаються уникнути контактів з правоохоронцями.

Нагадаємо, днями у місті правоохоронці виявили двох хмельничан, у яких при собі загалом було 25 згортків з речовинами, схожими на наркотичні.

Ще чотирьох осіб з ймовірними наркотиками при собі виявили під час патрулювання хмельницькі нацгвардійці. Днями в районі парку ім. Шевченка патрульні помітили двох осіб, які при появі правоохоронців заметушилися. Під час спілкування з патрулем, один з них всіляко намагався уникнути розмови. Проте спілкуватися таки довелося, зокрема, пройти поверхневу перевірку.

У наплічнику чоловіка виявили пачку з-під цигарок, в якій містилася рослинна речовина зеленого кольору, зовні схожа на наркотичну. Попередньо, вага виявленого ймовірного наркотику становить 7 грамів.

Згодом інший гвардійський патруль, оглядаючи територію стадіону Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, помітив двох чоловіків, що палили та розпивали алкогольні напої. Після того, як молодики не відреагували на зауваження, їм запропонували пройти поверхневу перевірку, під час якої у 40-річного місцевого мешканця виявили два паперових згортки також із зеленою подрібненою речовиною вагою приблизно 10 грамів.

В усіх випадках на місце події викликали слідчо-оперативні групи.

Марина Березюк, пресслужба в/ч 3053

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook