Новини
Суспільство

У центрі Хмельницького вітер звалив будівельну огорожу (ФОТО)

Через вітряну погоду в обласному центрі сьогодні “літає і падає” все, що не достатньо важке і не достатньо добре закріплене. На вулиці Кам’янецькій вітер звалив паркан, яким відгородили місце проведення будівельних робіт, а на Старокостянтинівському шосе за технікою комунальників вітер перекинув попереджувальний знак.

Фото з місця пригоди оприлюднили у соцмережах. На Кам’янецькій, в одному з житлових будинків, схоже, викупили приміщення під черговий бізнес і проводять будівельні роботи. Аби убезпечити хмельничан, встановили огорожу. Проте від прикростей перехожих вона не захистила.

Вітром здуло. Пацанчик що йшов поруч, шуганувся добряче. Ніяких кріплень. Просто трималось на соплях. Центр міста. Добре що нікому по голові не дало. І такого різного по країні – тьма. Просто ми не усвідомлюємо, поки щось не трапиться…написав про пригоду Андрій Попик.

А на Старокостянтинівському шосе хмельничани зафіксували на відео роботу комунальників, аби попередити водіїв про ускладнений рух. Одночасно на відео потрапило падіння від вітру попереджувального знаку, встановленого за машиною комунальників.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook