Новини
Дозвілля

Чим зумовлений успіх компанії Norfin

З кожним роком у світі, і зокрема в Україні, збільшується кількість людей, головним хобі яких є активний відпочинок, зокрема піші походи, полювання і риболовля. Однак слід пам’ятати, що комфорт такого відпочинку залежить від багатьох чинників, зокрема одягу, взуття, спорядження, аксесуарів. Виробництво таких товарів є основним напрямом в діяльності компанії Norfin.

Історія цього прибалтійського виробника бере свій початок з 1995 року і на початковому етапі продукція переважно реалізовувалась на латвійському ринку. Дещо пізніше географія продаж поширилася на всю Прибалтику, Скандинавію та інші європейські країни.

Чим зумовлений успіх компанії

Успіх бренду не є випадковим. Він є складовою багатьох взаємопов’язаних елементів. Зокрема мова йде про:

  1. Взаємодію всіх ланок виробництва.
  2. Впровадження сучасних технологій, в тому числі власних розробок.
  3. Оптимальне співвідношення ціни і якості.

Співробітники компанії не тільки слідкують за тим, як змінюються та вдосконалюються новітні технології, але й займаються розробкою власного продукту, який не має аналогів у світі. В свою чергу цінова політика формується таким чином, щоб товари були доступні широкому загалу покупців.

З чого складається асортимент товарів

Асортимент товарів, які випускаються під брендом Норфін постійно збільшуються. Щороку, з урахування сучасних тенденцій та побажань клієнтів, компанія випускає декілька новинок, які можна придбати в офіційному інтернет-магазині norfin.com.ua. Якщо ж казати в цілому, то лінійка Norfin включає в себе:

  • комбінезони та куртки на різну пору року;
  • термобілизну;
  • взуття;
  • намети, спальні мішки, рюкзаки;
  • літні сорочки, капелюхи;
  • туристичні меблі тощо.

Значний прогрес бренду забезпечує особливий підхід до виробничого процесу. В компанії дотримуються такого принципу, що комфорт та теплозахист людини залежить від того, наскільки правильно підібраний одяг, а ніяк не від його кількості. Вся зайва волога, яка виділяється організмом, обов’язково повинна відводитись назовні, а ні в якому разі не залишатись під одягом. Досягти таких результатів дозволяє мембранна тканина, яка є власною розробкою Norfin.

В холодну пору року особливу увагу слід приділити термобілизні, яка обов’язково одягається на голе тіло. Для людей, ритм життя яких характеризується високою фізичною активністю його виробляють с синтетичних матеріалів, зокрема поліестеру. Середній рівень активності передбачає додавання певної кількості натуральних матеріалів. Товщина термобілизни безпосередньо залежить від погодних умов: чим нижче температура повітря, тим воно товще.

Наступним шаром одягу може бути фліс, який вважається штучною шерстю. Він чудово втримує тепло і відводить надлишки вологи. В свою чергу зовнішній шар повинен захищати людину від негоди та витримувати сильні пориви вітру, зливу, сніг та інші примхи погоди.

Особливості взуття Норфін

Найвищим рівнем якості, практичності та довговічності відрізняється взуття від компанії Norfin. Його виробництво являє собою симбіоз загальновизнаних стандартів та власних розробок компанії. Незалежно від того на який вид відпочинку чи активної діяльності орієнтоване взуття. воно обов’язково відповідає таким критеріям:

  • сучасний дизайн;
  • ергономічність;
  • якісні та міцні матеріали;
  • витривалість та довговічність;
  • надійна та функціональна фурнітура.

Зимові черевики представлені варіантами для полювання та риболовлі, а також універсальними моделями, які чудово підходять для використання у повсякденному житті. Таке взуття здатне витримувати наднизькі температури до -30 градусів, при цьому ноги залишаються в теплі і не пітніють.

Переважно кросівками і трекінговими черевиками представлене демісезонне взуття. Це зручні і комфортні моделі, які чудово підходять для різних варіантів відпочинку. Вони витривалі і здатні витримувати різні навантаження впродовж тривалого часу.

У тих випадках, коли виникає необхідність рибалити прямо з берега, знаходячись у воді, відмінно підійде спеціальне забродне взуття. В лінійці літнього взуття представлені як традиційні сандалі, так і трекінгові черевики, які виробляються з мембранних матеріалів і дозволяють ногам «дихати».

З асортиментом продукції можна ознайомитися на сайті norfin.com.ua, де вся продукція систематизована за відповідними напрямками. Покупцям постійно пропонуються акційні на інші вигідні пропозиції

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook