Новини
Дозвілля

У Хмельницькому два дні святкуватимуть День Європи

Протягом двох вихідних днів, 15 та 16 травня, різноманітні заходи та активності відбуватимуться у парку Молодіжному, що на березі Південного Бугу. Майже звичний формат святкувань повертається у місто, зокрема, відновлять кінопокази просто неба, за якими скучили хмельничани.

Минулого року чи не найпопулярнішим видом дозвілля для містян став перегляд кіно просто неба, зазначають у міській раді. Тож йдучи назустріч побажанням та відповідаючи на запитання “А цими вихідними буде кіно?”, а також з нагоди святкувань Дня Європи в обласному центрі, сьогодні, 15 травня, сезон відкритих кінопоказів відновлюють. Наймолодшим обіцяють сеанс мультиків, а старшим – показ стрічки “1 + 1”, яку почнуть демонструвати о 20.30.

Проте у парк Молодіжний можна прийти і раніше. З нагоди святкувань сьогодні там обіцяють різноманітні розваги та веселощі, за якими хмельничани вже, напевно, скучили.

Музика, фудкорти, свіже повітря, спортивні розваги, майстер-класи та різні активності – обирайте собі до смаку. Але найголовніше – не забувайте про власну безпеку та дотримуйтесь всіх карантинних обмежень! повідомляють у міській раді.

Початок святкувань заплановано на 13.00.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook