Новини
Події

За підозрою у вчиненні злочину у Хмельницькому затримали 6 осіб

Протягом минулого тижня та вихідних днів хмельницькі нацгвардійці забезпечували охорону громадського порядку на вулицях міста. Зважаючи на те, що в обласному центрі у ці дні проходило кілька масових та розважальних заходів, патрульним вдалося забезпечити спокій та безпеку містян та гостей міста.

Однак, не обійшлося і без затримань правопорушників. Протягом тижня, що минув, хмельницькі гвардійці затримали за підозрою у вчиненні злочину 6 осіб. Зокрема, патрульні не дали одному з містян здійснити фізичну розправу над жінкою. А ще у декількох з порушників вилучили наркотичні речовини вагою близько 12 грамів.

Так, у суботу, 15 травня, близько 17:30 під час патрулювання один з військових нарядів отримав виклик з повідомленням, що громадянин погрожує своїй співмешканці фізичною розправою. На місці виклику виявили заявницю, яка розповіла, що її співмешканець погрожував їй вбивством.

Обох осіб доставили до Хмельницького районного управління поліції для написання заяви та з’ясування обставин.

За вчинення адміністративних правопорушень за аналогічний період було затримано 61 особу, здебільшого – за розпивання алкогольних напоїв у невстановлених місцях. На усіх виявлених правопорушників було складено адміністративні протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 Національної гвардії України

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook