Новини
Події

У Хмельницькому відбудеться марш Героїв

У Хмельницькій міській раді мають грандіозні плани щодо того, як пройде день, коли Україна вшановуватиме своїх героїв. Проте наразі подробиць щодо святкування у владі не озвучили.

День Героїв, який в Україні відзначають 23 травня, це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських вояків – борців за волю України, а також символ незборимості української нації.

У місті Хмельницькому вперше масово відзначили свято Героїв за ініціативи міської влади у 2016 році. Тоді ж започаткували традицію вшановувати цього дня на святковій сцені перед кінотеатром імені Т. Г. Шевченка героїв сьогодення, учасників російсько-української війни – воїнів, волонтерів.

У 2018 році свято об’єднало у Хмельницькому героїв кількох поколінь. У місті освятили меморіальну дошку Євгенові Коновальцю, встановили пам’ятний знак Романові Шухевичу, вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та полеглих учасників АТО на Майдані Незалежності.

Цьогоріч відзначаємо 80-ту річницю започаткування Свята Героїв. У місті Хмельницькому вперше масово відзначили цей день за ініціативи міської влади у 2016 році. Цей рік не буде винятком! Ми маємо грандіозні плани щодо вшанування Героїв української землі. Чекайте на анонси і плануйте 23 травня провести разом із нами!повідомили у міській раді Хмельницького.

Попередньо відомо, що центральними вулицями Хмельницького пройде Марш Героїв, який о 15.00 рушить з Майдану Незалежності.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook