Новини
Здоров’я

Хворих на COVID-19 подолян забезпечили життєво важливим киснем

На Хмельниччині у квітні у зв’язку з великою кількістю хворих на коронавірусну інфекцію було доставлено та розвезено 80 тонн кисню по лікарнях області.

Під час спалаху нової хвилі пандемії COVID-19 та різким збільшенням кількості пацієнтів, що потребували штучної вентиляції легенів, в лікарнях Хмельниччини склалась критична ситуація щодо забезпечення останніх життєво-необхідним киснем.

Сталось це тому, що потужностей ТОВ ФІРМА «ЛЬВІВКИСЕНЬ» не було достатньо для забезпечення усіх закладів охорони здоров’я західного регіону України, з якими було укладено договори на поставку кисню. Влада та громада докладали максимум зусиль, аби віднайти альтернативні шляхи забезпечення закладів охорони здоров’я.

Завдяки співпраці народного депутата України від політичної партії «Слуга народу» Олени Копанчук та її колег із Запорізької області з керівництвом ПАТ «Запоріжсталь», у лікувальні заклади області було доставлено 80 тонн кисню.

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій відзначив діяльність благодійників та подякував Олені Копанчук за сприяння у забезпеченні киснем лікарень, що надають допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 (COVID-19), про що він зазначив у своєму пості на особистій сторінці Facebook.

«Турбота про кожного жителя громади – це наше першочергове завдання, адже ми працюємо саме задля забезпечення добробуту громадян», – зауважила Олена Копанчук

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook