Новини
Кримінал

Хмельницькі нацгвардійці за тиждень затримали 13 осіб з наркотиками

Протягом тижня хмельницькі нацгвардійці затримали 137 осіб, більшість яких порушували громадський порядок. У понад десятка затриманих виявили наркотичні речовини.

Здебільшого хмельничани порушували громадський спокій, розпиваючи спиртні напої та вчиняючи адміністративні правопорушення, які розцінюються як дрібне хуліганство.

Однак, було затримано також 13 осіб за незаконне зберігання та розповсюдження заборонених речовин. Протягом минулого тижня нацгвардійці вилучили у хмельничан 59 грамів наркотичних речовин, з них – 51 грам канабісу та 8 грамів амфетаміну.

Зокрема, у вихідні військовий наряд, що ніс службу у складі автомобільного патруля, помітив у лісосмузі неподалік автозаправки «WOG»на Старокостянтинівському шосе, чоловіка, який при появі патрульних кинувся навтьоки.

Під час розмови з чоловіком патрульні помітили, що він намагається щось дістати з кишені. Молодику запропонували пройти поверхневу перевірку, під час якої в нагрудній кишені виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожу на наркотичну. Вага вилученої речовини становила 10 грамів.

Аналогічний випадок стався також у вихідні на вулиці Тернопільській. Під час патрулювання увагу військового наряду привернув чоловік поблизу одного з будинків. Помітивши нацгвардійців, він занервував, заметушився та кинувся бігти у протилежний бік.

У чоловіка під час поверхневої перевірки виявили поліетиленовий пакет з білою речовиною у порошкоподібному стані, схожою на наркотичну, вага якої становила 2 грами.

В обох випадках на місце події викликали слідчо-оперативні групи.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 Нацгвардії України

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook