Новини
Події

У регіоні розташування Хмельницької АЕС відбудуться антитерористичні навчання

Попередньо повідомлялося, що проведення навчань з антитерористичної захищеності у регіоні розташування ХАЕС, в межах її санітарно-захисної зони та на території окремих районів Хмельницької області триватимуть три дні, від сьогодні і до 27 травня. За інформацією пресслужби СБУ навчання проходитимуть два дні – 26 та 27 травня.

Як зазначали у пресслужбі ХАЕС, «мета навчань – перевірка готовності та організація взаємодії, вдосконалення підготовки сил та засобів, що залучаються до антитерористичних/протидиверсійних заходів. Під час навчань передбачається практичне відпрацювання превентивних заходів з попередження та припинення можливих терористичних актів на об’єктах критичної інфраструктури держави».

За інформацією Служби безпеки, тренування, які відбудуться у Нетішині, проходитимуть в умовах, максимально наближених до реальних.

Мешканців області попереджають про можливе тимчасове обмеження або заборону руху транспорту та пішоходів. Також можливі перевірки документів, огляд особистих речей, автівок тощо.

У випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій подолян просять звертатися за номером «гарячої лінії» УСБУ у Хмельницькій області  (0382) 65-12-57  або телефонувати на спецлінію Національної поліції 102.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook