Новини
Кримінал

За продаж кастета мешканець Хмельниччини пішов під суд

Мешканець Полонного, який знайшов холодну зброю, з часом вирішив її продати. За що й отримав вирок у вигляді обмеження волі терміном на два роки. У судовому засіданні обвинуваченого звільнили від покарання з певними умовами.

Як встановив суд, 22-річний житель Полонного восени минулого року у міському сквері знайшов кастет, що належить до холодної зброї ударно-дробильної дії. Деякий час зберігав його вдома, аж поки не вирішив продати. В інтернеті розмістив оголошення та продав знахідку за 150 гривень.

У суді між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Чоловіка визнали винним у незаконному носінні, збуті кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу і призначили покарання – 2 роки обмеження волі.

Одночасно його було звільнено від відбування покарання, за умови, “що він протягом іспитового строку один рік не вчинить новий злочин і виконає покладені на нього обов’язки: періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання”, – ідеться у вироку.

За інформацією Хмельницького апеляційного суду

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook