Новини
Суспільство

У Хмельницькому діти влаштували небезпечні ігри на закинутому будівництві (ВІДЕО)

Групу підлітків, які розважаються, стрибаючи на території недобудови, зафіксувала хмельничанка, яка вважає такі дитячі ігри небезпечними. Натомість дехто з містян вважають, що немає нічого страшного в тому, що підлітки стрибають по бетонних плитах, ризикуючи впасти і травмуватися.

Відео дитячих пустощів, які відбувається, схоже, неподалік навчального закладу, опублікували у Фейсбук-спільноті Я люблю Хмельницький.

Репост, родители! Озерная. Может кто узнает своих чад и вовремя остановит, – написала жінка.

Хмельничани, які прокоментували відео, схоже, не бачать нічого страшного у таких дитячих розвагах. Здебільшого, розваги хлопчаків захищають чоловіки:

Що ж тоді говорити чоловікам, яким вже за 35, яких молодість пройшла на будівництві озерної. Ми знали кожне будівництво, кожну сваю панельної будівлі. Живі здорові. Головне щоб не курили і не пили )

Ми так теж грались і нам в попу сильно батьки не заглядали, гіперопіка ні до чого путнього не доведе.

Я шось не розумію від чого зупиняти? Ми всі бігали по стройках, по гаражах. Діти не курять, не п’ють, не б’ються. Якби діти мали чим зайнятись або де гуляти, то вони б не лазили по стройках.

Ну так, ліпше в дома за ПК чи в телефоні. Кому за 30, все дитинство проводили як не на будовах, так на озерах з кригою в кілька см чи на ще яких об’єктах. Покалічитись можна і впавши з ліжка. А якщо автор так хвилюється,то міг (могла) і щось крикнути з попередженням, що це небезпечно, а не просто знімати відео, типу я така молодець.

Яка небезпека? Про що Ви говорите? Діти досліджують гаражі! Добре, що в телефонах не сидять! Це нормально, всі хлопці в дитинстві так робили! Лишіть їх в спокої і йдіть займатись своїми справами!

А від чого зупиняти !? Вони що колються, нюхають чи може бухають ? Завжди діти грались на будівництві, завжди !

Проте таким коментаторам нагадали про інші “нестрашні” дитячі розваги, які закінчилися трагедією.

І деякі догрались. Не так давно. На масиві Голівуд. Можете почитати, якщо цікаво.

Нагадаємо, на початку минулого року на території гаражного масиву, який хмельничани називають “Голівуд”, обвалилася стіна недобудованого гаража. У цей час декілька хлопчаків гралися там у “піжмурки”. На одного із них упали рештки будови. Хлопчик, 2008 року народження, загинув на місці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook