Новини
Інфраструктура

Понад півтори сотні жителів Хмельниччини подбали про сплату за газ частинами

Аби зменшити платіжки за блакитне паливо під час опалювального сезону, 165 подолян обрали тариф, за яким можуть оплачувати газ однаковими сумами та не боятися його здорожчання.

Нова пропозиція ТОВ «Хмельницькгаз Збут» дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року, сплачуючи за газ рівними частинами. Ця можливість вже отримала позитивні відгуки від клієнтів.

У мене квартира з двоконтурним котлом та індивідуальним опаленням, під час холодів зазвичай спалюю 160-170 «кубів» газу кожного місяця. Відтак, у листопаді й грудні минулого року платила за блакитне паливо майже півтори тисячі гривень. Я пенсіонерка, тому для мене це значна сума. Коли дізналася про можливість розраховуватися за опалення рівними частинами протягом року, вирішила скористатися нею, щоб розвантажити рахунки за комуналку взимку, коли витрати найбільші. З тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» відтепер щомісяця платитиму приблизно 900 грн. Також, крім себе, підключила на вигідний тариф моїх дітей та батька – усю родину, – розповідає пані Світлана з Кам’янця-Подільського.

У рамках пропозиції вартість блакитного палива складає 7,99 грн за кубометр, річний обсяг споживання енергоресурсу множиться на зафіксовану ціну, і підписники щомісяця сплачують за газ рівними частинами. Підключити тариф можна до 31 серпня нинішнього року, а діятиме він до 30 квітня наступного.

Якщо протягом цього часу клієнт не використає увесь запланований обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

Насамперед тариф «Твій газ Рівномірний платіж» сподобається власникам індивідуального опалення та колонок для підігріву води. Адже нова пропозиція усуне надмірні витрати на газ під час холодів, коли зазвичай для опалення використовується найбільше енергоресурсу і накопичується три чверті усіх боргів. Завдяки однаковим щомісячним платежам споживачі можуть зменшити навантаження на гаманці під час опалювального сезону до 40%. Крім того, новий тариф дозволить уникнути і боргів, – зауважує директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

Комфортно перейти на «Твій газ Рівномірний платіж» можна:

  • у Центрах обслуговування клієнтів 104 чи відділеннях «Хмельницькгаз Збуту»;
  • на сайті компанії;
  • за телефонами контакт-центру: (0382) 686-504 або (067) 01-14-104.

Незабаром така можливість з’явиться і в Особистому кабінеті на 104.ua.

Нагадаємо, за рішенням Уряду та НКРЕКП, від 1 травня усіх українців автоматично перевели на базові річні контракти на газ із фіксованою ціною. Втім, клієнти «Хмельницькгаз Збуту» можуть обрати й інші тарифи, зокрема, «Твій газ Рівномірний платіж».

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook