Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому з вікна багатоповерхівки випала дитина

Дитину госпіталізували до лікарні з травмами. За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження за невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

Надзвичайна подія сталася вчора, 1 червня, в обласному центрі у мікрорайоні Ракове близько 6 години вечора. За інформацією видання ВСІМ з посиланням на інспекторів Хмельницького районного управління поліції, трирічна дитина випала з вікна будинку на третьому поверсі.

За фактом події відкрите кримінальне провадження за статтею 166 ККУ – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

ОНОВЛЕНО: За інформацією сайту Є, постраждала дитина – хлопчик 2017 року народження. У той момент в квартирі також були батьки та сестра малюка. Адресу, за якою сталася трагедія, правоохоронці не називають. За словами очевидців, сталося це неподалік СЗОШ №12.

ОНОВЛЕНО: За інформацією лікарів, дитину доставили до реанімації з з черепно-мозковою травмою та переломом потиличної кістки. Наразі стан хлопчика стабільний, його перевели в травматологічне відділення, повідомляє Суспільне з посиланням на виконувача обов’язки завідувача відділення анестезіології інтенсивної терапії Хмельницької міської дитячої лікарні Володимира Лисика.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook