Новини
Суспільство

Хмельницькі блогери розв’язали проблему перекритого тротуару

Година часу знадобилася на те, аби після розголосу у соцмережах ланцюги, що перекривали прохід на одному з тротуарів міста біля торговельного центру, дивним чином зникли. Блогери, які підняли тему незрозумілих обмежувальних конструкцій на вулицях міста, тішаться. Пішоходи, яким дали більше простору для пересування, теж задоволені.

Фото перекритого тротуару опублікував учора у себе на сторінці Олександр Зорян.

Ми просто не могли не перемогти німців. (Так, це тротуар), – лаконічно написав хмельничанин.

Коментуючи дивовижу серед тротуару, містяни висловлювали різні припущення, для чого воно там. Від зйомок фільму про те, скільки людей перечепилося і впало, до версії про те, що до цих ланцюгів швартуватимуть човни, які хмельничанам конче необхідні після чергового підтоплення Зарічанської.

Та минула година, і ланцюги дивним чином зникли.

Насправді в сучасному інформаційному світі інструменти минулого не завжди ефективні, а через фб вдавалось досягати багатьох результатів з мінімальною затратою ресурсів. І ось вам свіженький приклад: мій кум, Oleksandr Zoryan, якого я навчив, що фейсбук та публічність велика сила, сьогодні показав вам майстер-клас. На першому фото, пожвавлена пішохідна зона, яка роками була перекрита оцим незграбним ланцюгом. Чи то кав’ярня колишня так відгородилась, чи горе-забудовник, але отак ми всі роками ходили, як і має бути. І ось сьогодні, один пост в фейсбуку, і за годинку вже цих ланцюгів немає. Можна бігати писати якісь папери, які будуть мертвим грузом лежати в канцелярських столах, а можна з телефона змінювати світ,прокоментував зміни на тротуарі ще один місцевий блогер Андрій Попик.

Потішився і Олександр Зорян оновленню пішохідної зони.

Не знаю кому, але дякую за швидку реакцію. Ми сьогодні зробили гарну справу!

Ось так пара блогерів та кілька десятків хмельничан змінили місто на краще.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook