Новини
Офіційно

Місцеві громади Хмельниччини отримали для розвитку понад 3 мільярди податкових платежів

Протягом п’яти місяців 2021 року до місцевих бюджетів Хмельниччини надійшло 3,2 мільярда гривень податкових надходжень. Загальна сума отриманих територіальними громадами податків та зборів порівняно з відповідним періодом минулого року більша на півмільярда гривень.

Примітно, що розписи бюджетних призначень, затверджених місцевими радами, виконано на 109,2 відсотка. Таким чином, додаткові надходження до скарбниць громад в абсолютній сумі склали майже 268 мільйонів гривень.

Майже дві третіх доходів громад Хмельниччини формуються за рахунок податку на доходи фізичних осіб. Саме завдяки задекларованій праці жителів області сума сплаченого ПДФО досягла рівня у 2,2 мільярда гривень, що на 406 мільйонів гривень перевищує результат аналогічного періоду минулого року або на 122,5 відсотка.

Загалом темпи росту надходжень до місцевих бюджетів свідчать про ефективність роз‘яснювальних та інформаційно-комунікаційних заходів, які проводить податкова служба спільно з активом громад стосовно декларування найманої праці та сплати місцевих податків. Примітно, що переважна більшість господарюючих суб’єктів відповідально ставиться до виконання конституційного обов’язку – сплати податків, своєчасно і в повному обсязі, – коментують результати роботи у податковій службі області.

Нагадаємо, що з початку року на Хмельниччині податкові платежі до бюджетів усіх рівнів склали 5,7 мільярда гривень.

За ынформацыэю Головного управління ДПС в області

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook