Новини
Кримінал

У Нетішині викрили підпільний гральний заклад

Незаконну діяльність закладу припинили вчора, сьомого червня, слідчі та працівники кримінальної поліції Шепетівського РУП спільно з управлінням стратегічних розслідувань ДСР в Хмельницькій області.

Коли до закладу навідалися правоохоронці, у приміщенні перебувало п’ятеро відвідувачів, працював адміністратор. Ігровий зал був обладнаний в одному з приміщень на вулиці Висоцького. Двері закладу були замкненими. Розпізнавальних вивісок чи реклами не було.

Потрапити всередину, аби долучитися до ігрового процесу, могли не всі. Заклад працював «для постійних клієнтів», відвідувачів до приміщення пускали за ідентифікації з допомогою камери спостереження.

Під час проведення обшуку поліцейські вилучили 30 одиниць комп’ютерної техніки: 15 системних блоків, 15 моніторів, 9 флеш-накопичувачів, квитанції, чековий апарат, УФ-лампу для перевірки банкнот.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції підготували клопотання до суду про накладення на вилучене майно арешту. За фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження встановлюються особи, що організували діяльність незаконного грального закладу.

За інформацією Шепетівського районного управління поліції

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook