Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині дві річки вийшли з берегів (ВІДЕО)

Про стихійне лихо, яке з року в рік псує домашні господарства у селах Волочиської ОТГ, місцеві мешканці розповіли у соцмережах. Показали наслідки негоди та в черговий раз дорікнули владі за бездіяльність.

Як зазначають місцеві, внаслідок грози, що вчора пройшлася територією тергромади, вийшли з берегів дві річки. Результат – затоплені городи та знищені посіви.

Є речі які на авось не проходять і це про стихію! Сьогодні 11 червня 2021 року в Тарноруді Волочиської ОТГ сталась сильна гроза! Розіллялись дві річки – Тарнорудка і Рутка – ліві притоки річки Збруч. А результаті затопило городи і позабирало в людей їх городину місцями позамулювало, одним словом, наробило біди! На жаль, Волочиська міська рада не зробила жодних висновків, не розчистила русла річок і не провела протипаводкові заходи. Сьогодні, через два роки знову така ж ситуація, бо в 2019 році вже відбувалось подібне на паску!написав мешканець громади Андрій Майхер.

Чоловік також показав наслідки негоди дворічної давності та звернувся до голови і депутатів Волочиської міськради з проханням допомогти жителям Тарноруди, які постраждали і почати роботу задля не повторення подібних паводків або зменшення їх наслідків для жителів Тарноруди.

До слова, у 2019 році село Тарноруда внаслідок негоди частково пішло під воду, за словами місцевих мешканців, вшосте. При цьому лише на початку травня того року після сильних опадів за три дні це село двічі накривало повінню.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook