Новини
Події

Директорці Хмельницького обласного госпіталю ветеранів присвоїли почесне звання

У переддень відзначення професійного свята медики Хмельниччини отримали вітання не лише від влади області, а й від керівництва країни.

Почесне звання “Заслужений лікар України” напередодні свята отримала депутатка обласної ради, голова фракції “Слуга Народу”, директорка КНП “Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни” Оксана Бочкарьова.

Відзначили лікарку за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги, рятування життя людей, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Привітали колегу однопартійці – члени Хмельницької обласної організації ПП “Слуга Народу”.

Ваші здобутки створені щоденною наполегливою працею, тож нехай це досягнення додасть Вам віри і життєвих сил! – йдеться у вітанні.

Нагороду очільниця госпіталю отримала з рук Президента України.

У переддень свята привітали у Хмельницькому також колектив комунального некомерційного підприємства – «Хмельницький серцево-судинний центр».

За багаторічну працю, особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних із реалізацією державної політики в галузі охорони здоров’я, чуйність та милосердя, високий професіоналізм Грамотою обласної ради було нагороджено завідувача відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології № 2 комунального некомерційного підприємства – «Хмельницький серцево-судинний центр» Дмитра Петрука.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook