Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині фінішує ремонт на ділянці траси національного значення

На ділянці автошляху національного значення Н-03 Житомир – Чернівці (км 258 + 700 – км 267 + 180), між селами Шатава та Слобідка-Рахнівська, яка є минулорічним перехідним об’єктом поточного середнього ремонту, розпочато встановлення металевого бар’єрного огородження та впорядкування кюветів.

Далі у планах підрядника (ТОВ «СУНП «Автострада») – встановлення нових дорожніх знаків та нанесення дорожньої горизонтальної розмітки.

Щодо облаштування освітлення на зупинках громадського транспорту на відремонтованій ділянці дороги, то, як прокоментували у пресслужбі САД, воно перебуває на балансі селищної територіальної громади, тож саме вона має займатися його встановленням.

Нагадаємо, в рамках реалізації програми “Велике будівництво”, у 2020 році відремонтували близько 60 км автодороги Н-03 в напрямку від Хмельницького до Кам’янця-Подільського. Цьогоріч у планах – відремонтувати ще 95 км. На ділянках від м. Хмельницького до кордону із Житомирською областю та від м. Кам’янця-Подільського до кордону з Чернівецькою областю заплановано об’єкти реконструкції, поточного середнього та капітального ремонту.

Звертаємо увагу учасників дорожнього руху на те, що на час проведення ремонтних робіт на ділянках автодороги Н-03, рух автомобілів точково ускладнено. Тож просимо Вас бути уважними, дотримуватись швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт! нагадують у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

До теми: На Хмельниччині через ремонт мосту перекрили частину траси Н-03

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook