Новини
Події

Правоохоронці Хмельниччини записали кліп, щоб подякувати медикам (ВІДЕО)

У день професійного свята творчо привітав своїх медичних працівників оркестр поліції Хмельниччини. Від керівництва ГУНП в Хмельницькій області медичні працівники з нагоди свята отримали вітання, нагороди та подяки.

Оркестр ГУНП в Хмельницькій області та його солістка Ольга Ковальчук з нагоди професійного свята медичних працівників записали пісню та створили кліп-подяку працівникам відомчої лікарні з поліклінікою.

З початку пандемії медичні працівники державної установи “Територіальне медичне об’єднання МВС України в Хмельницькій області” надали необхідну допомогу понад 2000 хворих на COVID-19. Серед них не лише працівники поліції, Нацгвардії та ДСНС області, а й звичайні громадяни. Троє медпрацівників установи у найбільший розпал хвороби літали надавати допомогу своїм італійським колегам. 

Загалом за останній рік відомча лікарня з поліклінікою прийняла близько 90 000 пацієнтів.  

Напередодні Дня медичного працівника начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук привітав персонал медичного об’єднання з професійним святом та вручив нагороди і подяки за їхню працю, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, напередодні професійного свята троє медиків Хмельниччини отримали державні відзнаки – звання “заслужених лікарів” та “заслуженого донора”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook