Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому у власних помешканнях виявили тіла двох людей

Двічі за добу рятувальники Хмельницького надавали допомогу у відкриванні дверей помешкань, власники яких довго не виходили на зв’язок. В обох випадках було знайдено тіла господарів квартир без ознак життя.

Повідомлення про те, що у квартирі будинку на вулиці Кам’янецькій в обласному центрі перебуває жінка похилого віку, яка довгий час не виходить на зв’язок, рятувальники отримали вчора, 19 червня, близько 10 ранку. Відкривши двері за допомогою бензорізу, рятувальники виявили у помешканні труп власниці 1957 року народження.

Повідомлення про те, що працівникам поліції необхідна допомога по відкриванню дверей квартири на вулиці Сковороди у Хмельницькому, рятувальники отримали сьогодні, 20 червня, близько першої години ночі. Відкривши віконну раму за допомогою сокири, виявили в квартирі тіло жінки 1949 року народження, також без ознак життя.

Ще одне повідомлення отримали рятувальники Нетішина від чергового відділення превентивної діяльності №1 Шепетівського районного управління поліції про те, що допомоги потребує жінка-інвалід 1989 року народження, яка самостійно не може відкрити двері. Відкривши двері за допомогою спецзасобів, надзвичайники надали доступ у помешкання правоохоронцям.

За інформацією з оперативних зведень ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook