Новини
Городоцька міська

У Городку вандали розтрощили стільці на стадіоні (ФОТО)

Любителі нічних гулянок на території спортивної споруди не лише залишають по собі купи сміття, а й нівечать майно, яке потім доводиться ремонтувати коштом громади. Збитків невідомі особи завдають на стадіоні вже не вперше.

Світлини з результатами розваг любителів нічних тусовок оприлюднили на сторінці Городоцької міської ради. Як зазначає авторка допису, після минулорічних проявів вандалізму на цій же території, ніхто не був покараний, отже несвідомі містяни продовжують свої руйнівні розваги.

Якщо хтось думає, що за минулорічні витівки на стадіоні вандали покарані, їх виявлено, притягнуто до відповідальності, їх оштрафували, і тепер на спортивному полі нічні гуляки поводяться чемно і акуратно – то той дуже помиляється. Просто хтось ще раз, за власний кошт, а не за рахунок зловмисників, замінив побиті стільці на нові. Ще раз зробив добру справу,написала Галина Адамчук.

Наразі територія стадіону, судячи з світлин, виглядає не дуже привабливо. Потрощені, а то й зовсім відірвані стільці, розписані невмілими художниками стіни, сміття, яке, очевидно, залишилося після нічного відпочинку навряд чи сприяють комфортному відпочинку та заняттям спортом на стадіоні вдень.

Бо…

вночі тут панує хаос, бо дичина тільки так випробовує силу своїх м’язів і повноту своєї дурості. І їм це знову сходить з рук, – підсумувала городоччанка.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook