Новини
Спорт

Сотні хмельничан просто неба вболівали за збірну України (ФОТО, ВІДЕО)

Феєричний матч за вихід в 1/4 фіналу Євро-2020 не залишив байдужими ні хмельницьких вболівальників, ні мешканців центральних вулиць обласного центру, які протягом кількох годин могли чути відголоски емоцій фанатів футболу. Вболівали хмельничани за українську збірну як у власних домівках, так і на території Молодіжного парку та на вулиці Проскурівській. Хоча, швидше за все, не лише там.

Вкотре наймасовіше зібрання футбольних фанатів зафіксували на березі Південного Бугу. За словами очевидців, там зібралося понад тисячу хмельничан, які просто неба емоційно підтримували українську збірну.

Як фанатіли вчора, 29 червня – у фото Василя Камінського.

Навіть якщо на березі річки зібралося менше, ніж тисячу вболівальників, по всьому місту їх точно було набагато більше. На відміну від фестивалів, коли влада міста виділяє додаткові вечірньо-нічні тролейбуси, аби розвезти хмельничан по домівках, після вчорашнього футболу фанати роз’їжджалися самостійно. Тож протягом щонайменше двох годин по завершенні матчу центр міста вибухав емоційними криками, гудінням та скандуванням.

Відреагували на вихід України у чвертьфінал Євро-2020 Хмельницький міський голова Олександр Симчишин у своєму телеграм-каналі

Хороший був бій! Достойний! Переможний гол на 120+1 хвилині – це для естетів футболу. Хмельницький, як завжди, вболівав на рівні! Україно, тільки вперед!

та голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій зі своєю командою.

Висловили свої емоції також хмельничани.

Понад тисячу вболівальників, що йшли від Молодіжного парку не стримували емоцій. Фаєра, безліч прапорів, гудіння фанатських дудок, нестримні сигнали водіїв на вулицях міста змушують звучати Хмельницький, як ніколи раніше.

До сих пір вболіває)) на все місто чутно

Сьогодні не тільки можна, в наш важкий час потрібно ловити кожну мить щасливих емоцій, тільки так. Слава Україні…

Неймовірний матч! Непередавані емоції! І така цінна перемога! Браво нашим хлопцям! Слава Україні!

А заразом і попросили міського голову про дещо.

Пане мер, футбол сьогодні фантастичний! Але є невеличке проханнячко. Я не знаю, хто за це відповідає, щоб звернутися не напряму до Вас. Трохи не вистачає реально по-футбольному декорованої фан-зони. Чи можна таке організувати на матч з Англією? Ну і щоб вболівальники могли хоча б за гроші придбати якусь символіку національної збірної. Бо, на перший погляд, видається на звичайний концерт. Думаю, що цей український дух був би ще дивовижнішим! Дякую заздалегідь!

Вболівали за збірну України і в Кам’янці.

Ну і про емоції тренера збірної…

Про найкращі моменти матчу та рахунок.

Та головного героя вчорашнього дня – Артема Довбика.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook