Новини
Кримінал

Торговця зброєю та боєприпасами затримали у Хмельницькому

Мешканцю обласного центру, протиправну діяльність якого довгий час відстежували та фіксували правоохоронці, оголосили про підозру. Питання про обрання запобіжного заходу щодо нього вирішується. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами хмельничанину загрожує до 7 років ув’язнення (частина 1 статі 263 ККУ).

Аби впіймати на гарячому торговця зброєю, правоохоронці протягом декількох місяців збирали доказову базу щодо його протиправної діяльності хмельничанина. Провели також низку оперативних закупівель та задокументували факти незаконного збуту зброї та боєприпасів.

Затримали чоловіка сьогодні, 30 червня, в обласному центрі в той час, як 59-річний хмельничанин намагався продати гранати, уніфіковані запали ручної гранати модернізовані (УЗРГМ), тротилові шашки, електродетонатори та понад 250 різнокаліберних набоїв та гроші.

Всі боєприпаси, вилучені під час спецоперації, відправлено на експертизу.

Заходи з викриття правопорушення проводили співробітники Управління СБУ в Хмельницькій області спільно з підрозділами Національної поліції, та за процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури, повідомляють у пресслужбі СБУ у Хмельницькій області.  

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook