Новини
Надзвичайні події

Негода завдала збитків на Хмельниччині

В останній день червня буревій, що пройшовся територією Хмельницької області, завдав чимало клопотів мешканцям краю. Так рятувальникам довелося розчищати автошляхи, звільняти автомобілі та запобігати падінню дерев на будинки.

У Славуті на вулиці Миру аварійне дерево могло впасти на житловий будинок. Рятувальники, котрі прибули на місце події, за допомогою спецінструментів зрізали дерево та убезпечили будівлю від пошкоджень.

У Кам’янці-Подільському на вулиці Соборній під поривами вітру дерево таки впало. На один з припаркованих у дворі будинку автомобілів. Другий, який стояв поруч, дивом не зачепило. Звільняти легковик від гілок, що пошкодили транспортний засіб, довелося рятувальника також за допомогою спецінструментів.

Поблизу села Подільське дерево впало на проїжджу частину, заблокувавши рух транспорту. На місце події виїжджали рятувальники з Летичева, яким довелося розчищати шлях та звільняти його від зеленого насадження.

Впало дерево на дорогу і біля села Мислятин Шепетівського району. На міці події працювали рятувальники з Ізяслава. Дерево розкряжували та прибрали його з проїжджої частини.

У селі Привороття Кам’янець-Подільського району допомога надзвичайників знадобилася для того, аби обрізати дерева у важкодоступних місцях.

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook