Новини
Події

У Хмельницькому відкрили поліцейський фронт-офіс

На Хмельниччині працівники поліції відзначили своє професійне свято разом з громадою — для зручності мешканців обласного центру в приміщенні Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області відкрили фронт-офіс та запросили усіх містян на день відкритих дверей.

4 липня Національна поліція України відзначає свою 6-ту річницю. З цієї нагоди напередодні в Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області урочисті заходи.

За такий короткий проміжок часу Національна поліція втілила у життя багато інновацій. І ми пишаємося тим, що Головне управління Національної поліції Хмельницької області, попри невелику, у порівнянні з містами-мільйонниками, чисельність особового складу, з першого ж дня свого створення стало осередком численних реформ та експериментів, пов‘язаних з становленням і розвитком в Україні сучасної поліції, – сказав начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук.

Імена 20 кращих працівників поліції занесені на дошку пошани. Серед них слідчі, оперативники, дільничні, патрульні, бійці спецпідрозділів, а також державні службовці. Усі вони на згадку про цю подію отримали пам’ятні сертифікати.

Ще 150 поліцейських з різних служб та підрозділів отримали різноманітні відзнаки та заохочення як від МВС і керівництва Національної поліції та ГУНП, так і від представників органів влади і самоврядування.

Кульмінацією професійного свята, яке поліція Хмельниччини уже традиційно відзначає разом з громадськістю, став день відкритих дверей. В рамках цього заходу усі бажаючі могли завітати до ГУНП в Хмельницькій області, ознайомитися з матеріально-технічною базою та озброєнням поліції Хмельниччини, більше дізнатися про роботу різних її підрозділів, приміряти спеціальне спорядження та послухати прекрасну музику у виконанні знаного далеко за межами України поліцейського оркестру.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook