Новини
Події

Близько тисячі учасників напівмарафону пробігли вулицями Хмельницького (ФОТО, ВІДЕО)

Від ранку і до середини дня у центрі Хмельницького панував спорт, музика та позитивні емоції. Хмельничани, і не лише вони, бігали сьогодні заради здоров’я та випробовували себе на міцність. Кожен, хто зміг пробігти обрану дистанцію, отримав на пам’ять медаль та яскраві спогади.

Спортивне марафонське містечко розгорнули на майдані Незалежності обласного центру. Декілька днів хмельничани спостерігали, як зводять намети, облаштовують трасу для бігунів. А сьогодні прийшли – хто побігати, хто – повболівати.

За словами організаторів, вони щоразу намагаються обрати для проведення марафонів та напівмарафонів нові міста, аби залучати якомога більше українців до спорту. Тож тепер у переліку марафоно-міст (а це Запоріжжя, Суми, Черкаси, Миколаїв та Одеса) є й Хмельницький. Напівмарафон, що пройшов в обласному центрі, завершив сезон весняно-літніх марафонів, наступний етап стартує восени.

Взяв участь у спортивному заході і Хмельницький міський голова. Зокрема, дав старт одному з етапів напівмарафону.

Загалом бігали сьогодні вулицями Хмельницького близько тисячі учасників, причому, як кажуть організатори напівмарафону, чимало з них приїхали з інших міст спеціально, аби взяти участь у заході.

Хмельничани, які брали участь у забігу, розповіли у соцмережах про свої враження.

Пів марафон. 1:58:05 Особистий рекорд. Було важко, – коротко підсумував емоції хмельничанин Олександр Зорян.

До речі, протягом дня у місті можна було бачити чимало людей з медалями, адже за участь у марафоні їх отримали абсолютно всі. А найкращі бігуни до всього отримали грошові сертифікати.

Яким було свято спорту у Хмельницькому – дивіться у відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook