Новини
Дозвілля

Дайджест поліцейських несподіванок для подолян

Ростові ляльки, дитячі інтерв’ю, відвідини музею поліції та оркестровий супровід – цим і не тільки дивувала Хмельниччину правоохоронна система.

Відкритіша та охоча до  втілення нових підходів до профілактики правопорушень, поліцейська громада області останніми днями стає ближчою до всіх поколінь подолян.

Нещодавно вся Україна святкувала 6-ту річницю створення Національної поліції. Створити свято не для себе, а для громадян, на вістрі порядку і спокою яких стоять поліціянти щодня, було вирішено у нашому регіоні.

Так, у трьох райцентрах — Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Шепетівці були організовані та проведені пізнавальні й розвиваючі заходи.

На обраних локаціях міст були створені демонстраційні майданчики, на яких кожен гість міг ознайомитись з сьогоденним асортиментів професій правоохоронців: патрульний, експерт, кінолог, спецпризначенець, вибухотехнік, ювенальний поліцейський, кадровий підрозділ, медик.

Конкурси та квести, в тому числі і онлайн-квест з полісменом Спасом проводились для активної та завзятої дітвори. Найкмітливіші учасники могли отримати подарунки та відчути себе справжнім таємним агентом.

Для зрілого покоління оркестр ГУНП в Хмельницькій області та його таланти приготували справжній асортимент музичних «десертів», які з захватом зустріли гості у кожному місті.

Вже на гостини до Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області після святкування іменин, завітала молода спортивна громада міста.

Юні спортсмени – вихованці Старосинявської дитячо-юнацької спортивної школи в ході екскурсії управлінням  ознайомились з щоденною практичною роботою поліції, відвідали Музей органів внутрішніх справ Хмельниччини, познайомились з роботою чергової частини, переглянули фільми про правила безпечної поведінки і долучились до дискусії з представниками Міжнародної антинаркотичної асоціації в Хмельницькій області поговорила з дітьми про шкідливість вживання алкоголю, тютюну та наркотиків.

Крім того, здійснили дійсно корисну справу – допомогли правоохоронцям і громадським активістам замальовувати написи, які рекламують телеграм-канали з продажу наркотиків у Хмельницькому.

Крім того, Хмельниччина стала учасником ролику про дитячі думки стосовно відповідальної професії представника правоохоронної системи. Малеча з дитячою безпосередністю розповідає про професію батьків в їхньому, ексклюзивному розумінні.

Донька інспектора-кінолога поліції області Томи Богуняка – Марійка, своїм коментарем додала милості та ексклюзиву професії батька.

«Обережно! Це відео може зворушити» – саме таким гаслом підкріпили допис ініціатори.

Зауважимо, що правоохоронці Хмельниччини допомогли затримати іноземця, якого шукав Інтерпол.

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook