Новини
Культура

Найочікуваніший фестиваль літа презентував програму

Стара фортеця Кам’янця-Подільського в останні дні літа здригнеться від масштабів й запалу 11-го фестивалю музики та стріт-арту Respublica FEST 2021!

Respublica FEST – фестиваль, який став широковідомим далеко поза межами Хмельниччини й України, збере однодумців 27-29 серпня у рідній перлині Поділля – Кам’янець-Подільському.

Організатори підготували дійсно ексклюзивну подієву сітку. А саме: п’ять сцен та десятки улюблених музичних гуртів й безмежний простів вуличного мистецтва.

Як зазначають організатори, вхід на перший (27 серпня) та третій (29 серпня) фестивальні дні платні. Проте 28 серпня фест можна буде відвідати абсолютно безкоштовно, як і сцени на Ратуші та Руській Брамі) .

Саме другий день фестивалю стане подієвим прецедентом – Respublica Showcase 2021. Так, усі фестивальні сцени стануть майданчиками для шоукейс-виступів та нетворкінгу з разом із запрошеними експертами музичної індустрії України.

Варто зазначити, що Шоукейс транслюватиметься в онлайн-грі та буде доступний для всіх!

Крім того, вже не перший рік фестиваль Respublica підтримує гасло інклюзивності, тобто фестивальної програми для людей з інвалідністю. У цьому році організатори події обіцяють приділити увагу інклюзивному мистецтву.

Отож, очікуємо календарного серпня й збираємось на республіканську традицію літа.

Адже, в фестивальному меню, відмінні музичні делікатеси від практиків дієт та ендокринної-просвіти Хамерман Знищує Віруси, вірних римі-протесту Жадана і Собак та етно-провідників Один в каное.

У крафтовому саунд-додатку: ВИА 229 I ВИА “Два Два Девять” й агро-гламур Курган і Agregat.

Релігійна музична риторика від апостолів AGHIAZMA та готичних естетів The Glass Beads .

Приправлені баладами Syntora й системним звучання KHORS.

Правдивим неометалізмом FarInHate й відданим класиці металлу White Ward.

А у п’ятницю хмельницьких рок-адептів кличе під «кулі» «Твій МаніФест».

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook