Новини
Бізнес

Мешканці Хмельниччини придбали нових автівок на 32 мільйони доларів

Протягом першого півріччя поточного року мешканці обласного центру та області зареєстрували 1 050 нових автомобілів. Обійшлися вони подолянам загалом у 32 мільйони доларів.

Попри те, що на території краю активно ремонтують дороги, доводячи їх до ідеального стану, купуючи нові авто, мешканці області віддавали перевагу позашляховикам та кросоверам. Кількість придбаних автівок такого класу становила 80% від загальної кількості проданих авто в регіоні.

Третина нових легковиків (33%) мають дизельні двигуни. В середньому один автомобіль обійшовся його новому власнику у 30 500 доларів, не рахуючи вартості додаткового обладнання.

Автомобілів марки Renault у регіоні придбали 175 на суму 3 мільйони доларів. Кросовер Toyota RAV4 покрив 7% продажів. Також часто купували Renault Duster і Kia Sportage.

ТОП-5 автомобілів першого півріччя виглядає так:

До слова, у травні у Хмельницькому та області придбали 190 нових автомобілів на суму 6,5 млн доларів. Найпопулярнішою маркою також був Renault. Серед інших моделей тоді найбільшу кількість продажів отримали Toyota RAV4, Kia Sportage і Skoda Kodiaq.

За інформацією пресслужби сайту з продажу автомобілів RST.ua

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook