Новини
ДТП

На Хмельниччині внаслідок двох ДТП загинули люди

Одна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 липня на території Полонської ОТГ. Друга – сьогодні, 15 липня, на території Ізяславської ОТГ. В обох випадках внаслідок ДТП загинули водії. Пасажирів з травмами госпіталізували.

Дорожньо-транспортна пригода неподалік села Велика Березна, що у Полонській громаді, сталася вчора близько 9 години вечора. Рятувальників передали інформацію про те, що у кюветі виявили автомобіль з людьми. Рятувальники, які прибули на місце події, виявили у салоні автомобіля “ВАЗ” травмованих водія та двох пасажирів.

За допомогою спецінструментів постраждалих деблокували з розбитого автомобіля та передали медикам. Під час надання медичної допомоги водій автомобіля помер. Пасажирів госпіталізували у Полонську ЦРЛ.

Сьогодні вранці на польовій дорозі неподалік села Ріпки, що у Шепетівському районі, водійка автомобіля “ВАЗ 2107” не впоралася з керуванням та врізалася у дерево. Жінка від отриманих травм загинула на місці ДТП. Її пасажирку, мешканку села Кропива, з травмами госпіталізували.

Нагадаємо, вночі у Кам’янці-Подільському водій вантажівки, рухаючись в напрямку Чернівців, врізався в опору мосту. Чоловіка з травмами госпіталізували.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook