Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому стартує конкурс з благоустрою територій

Хмельничани змагатимуться у п’яти номінаціях. Переможці отримають грошові призи, які зможуть витратити на подальший благоустрій своєї території. Заявки на участь у конкурсі прийматимуть протягом півтора місяця.

У Хмельницькому стартує конкурс «Хмельницький_Щодня_Затишний», участь в якому можуть взяти підприємства, установи, організації, управляючі компанії, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, мешканці багатоквартирних та приватних будинків, юридичні та фізичні особи.

Цього року конкурс передбачає такі номінації:

  • «Кращий благоустрій прилеглої території» серед підприємств, установ та організацій Хмельницької територіальної громади;
  • «Кращий благоустрій території закладу загальної середньої освіти»;
  • «Кращий благоустрій території закладу дошкільної освіти»;
  • «Краща прибудинкова територія» серед багатоквартирних будинків»;
  • «Кращий благоустрій приватної садиби».

До подання потрібно додати інформацію про учасника конкурсу, згідно з формою, фотографії у форматах jpg, pdf, за можливістю відеоролики або презентації на електронних носіях із вказівкою дати зйомки.

У кожній номінації буде визначено одного переможця. Інші учасники отримують дипломи або подяки за участь в конкурсі.

Цього року переможці отримають дипломи та сертифікати на суму 10 тисяч гривень. На цю суму вони зможуть обрати приз – озеленення території, облаштування дитячого майданчика або світлодіодну фігуру, – повідомляють у Хмельницькій міській раді.

Матеріали для участі приймаються з 15 липня до 1 вересня поточного року за адресою: вул. Гагаріна, 3, кабінет 209, або на електронну адресу: org@khm.gov.ua.

Дізнатись більше інформації можна за номером телефону: 65-03-35.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook