Новини
ДТП

На Хмельниччині у ДТП одна людина загинула, троє травмувалися

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні неподалік села Голосків, що у Меджибізькій селищній громаді. За попередньою інформацією, на трасі зіткнулися два легковики. Травмувалися двоє пасажирів та водій одного з автомобілів, водій іншого загинув.

Про дорожньо-транспортну пригоду повідомили користувачі соцмереж. Внаслідок аварії один автомобіль перекинувся на узбіччі догори колесами.

За попередньою інформацією, одна людина загинула на місці.
Трьох осіб у важкому стані забрала швидка
, – пишуть очевидці.

ДОПОВНЕНО: Дорожньо-транспортна пригода сталася близько дев’ятої ранку. Зіткнулись два автомобілі – «MERCEDES-BENZ S-500» і «TOYOTA HIGHLANDER». За попередньою інформацією, внаслідок ДТП водій автомобіля «MERCEDES» від отриманих травм загинув на місці. Його пасажира госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні, повідомила інспекторка Управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роксолана Вавренюк. Наразі інформації щодо особи загиблого водія та його пасажира немає. Автомобілем «TOYOTA HIGHLANDER» керував 39-річний чоловік. Його і пасажира з різними травмами теж забрали до обласної лікарні Хмельницького

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook