Новини
Кримінал

У Кам’янці внаслідок вибуху постраждали люди

Поліція затримала кам’янчанина, який на вулиці Розвадовського підірвав невідомий вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху постраждало шестеро осіб, в тому числі малолітня дитина, яка отримала поранення в область серця. У важкому стані перебувала також ще одна постраждала.

Надзвичайна подія сталася у Кам’янці-Подільському вчора, 15 липня. Близько пів на восьму вечора 60-річний кам’янчанин, за інформацією місцевих ЗМІ, відомий у місті кримінальний авторитет та спортсмен, підірвав у житловому секторі гранату невідомого типу, кинувши її в приміщення магазину. Внаслідок вибуху постраждали перехожі. Всіх їх було госпіталізовано.

Чоловіка затримали правоохоронці. За інформацією поліції він на момент затримання перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Фото та відео з місця події оприлюднили у соцмережах.

Видання Вечірній Кам’янець повідомило, що підозрюваний у підриві гранати раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Крім того, рік тому, зазначає видання, цей чоловік завдав удару пікою в область серця місцевому мешканцю,

Також повідомляється, що найбільше внаслідок вибуху постраждала жінка віком близько 30 років. Що до 4-річної дитини, яка теж зазнала поранень під час вибуху, то її, за інформацією міського голови Михайла Посітка, станом на 12 годину ночі прооперували. Стан дитини лікарі розцінювали як середньої важкості.

Обставини справи з’ясовують правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook