Новини
ДТП

У Кам’янці внаслідок ДТП постраждали автомобілі та світлофор

Внаслідок зіткнення два автомобілі зазнали пошкоджень, крім того, постраждало комунальне майне. Обійшлося без жертв. Обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

Чи то спека дається взнаки, чи то поспіх, але дорожньо-транспортні пригоди на Хмельниччині (з різними наслідками) фіксують на мало не щодня. Сьогодні ДТП сталася в Кам’янці-Подільському, неподалік кінотеатру Юність, в якому, нагадаємо, не так давно гасили пожежу.

Як повідомляє видання Вдало Інфо Кам’янець, у дорожньо-транспортну пригоду потрапили автомобілі Skoda Octavia та Volkswagen Touareg. Ймовірно, внаслідок зіткнення, один з автомобілів врізався у світлофор, через що останній трохи пошкодився.

Що до автомобілів, то принаймні один з них отримав внаслідок аварії чималу вм’ятину. Про долю другої автівки не повідомляється, але уламки від машин (а можливо, й від світлофора) розсипалися на чималій території перехрестя.

ДОПОВНЕНО: за інформацією правоохоронців Кам’янця, за кермом автомобіля Volkswagen був 22-річний мешканець Хотинського району Чернівецької області. Автівкою Skoda керував 34-річний хмельничанин. Внаслідок ДТП 30-річна дружина водія автомобіля Skoda отримала травми та була госпіталізована. Стан її здоров’я лікарі розцінюють як середньої важкості.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook