Новини
Події

У Хмельницькому відбулася акція в рамках автомотопробігу “Шлях Незалежних” (ФОТО)

Учасники Загальнонаціональної Хресної Дороги, дотримуючись графіка та маршруту, завітали вчора до обласного центру, де провели акцію на головному майдані міста. Далі колона рушила на Чернівці. Головні заходи в рамках автомотопробігу відбудуться у столиці 25-26 липня. Схожий захід – фестиваль “Тверезі люди” відбувся учора у Славуті.

У Хмельницькому – мотопробіг

Нагадаємо, всеукраїнський автомотопробіг «Шлях Незалежних» стартував 15 липня у Маріуполі. Протягом 19 днів учасники мають проїхати 21 місто, подолавши близько 5000 кілометрів. Головна мета акції – посилення законодавства щодо розповсюджувачів наркотиків.

Про перебування у Хмельницькому коротко розповів ініціатор та організатор пробігу – маріупольский пастор Геннадій Мохненко.

Я, хоч і спішившись (що за козак без коня), але все ж дістався з командою до Хмельниччини. Із запізненням, але все ж “Шлях Незалежних!” прибув до місця виступу, на центральній площі міста. Коротко, але встигли послужити в Хмельницькому і тут же рвонули далі, на Чернівці… Дякую організаторам за гостинність!написав священник на своїй сторінці у Фейсбук.

Також Геннадій Мохненко нагадав, що у Києві протягом двох днів проходитимуть головні заходи акції “Шлях Незалежних!” 25 липня о 18.00 у Маріїнському парку почнеться конференція-концерт “Шлях Незалежних!”, під час якої перед глядачами виступатимуть відомі музиканти, а також відбудеться спільна молитва за Україну.

А 26 липня учасники пробігу рушать до офісу Президента (на Банковій) та Кабінету Міністрів України. Тут початок акції заплановано на 10.00. Під час заходів планують вручити петиції та провести мітинг і спільну молитву.

У Славуті – фестиваль тверезих людей

Вчора ж у Славуті відбувся схожий захід, на якому зібралися прихильники життя без алкоголю, аби об‘єднатися з однодумцями, поділитися досвідом та обговорити плани. Саме такою є головна мета фестивалю “Тверезі люди”.

Несподіваним подарунком для учасників став візит козаків-вершників, яких запросив на захід міський голова Василь Сидор. Також розважали учасників фестивалю дитячий фольклорний гурт “Щедрик”, танцювальні гурти “Uphill dance”, “ENEL’”, “Кальцій”, “Ремонт взуття” та молоді виконавці українських пісень, – повідомляють у спільноті “Рідна Славутчина”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook