Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому тривають роботи з встановлення флагштоку для найбільшого прапора області (ФОТО)

Поки хмельничани дискутують на тему доцільності витрачання з бюджету області 5 мільйонів на найвищий та найбільший прапор на території Хмельниччини, біля Меморіалу Слави на Виставці кипить робота.

На початку місяця у соцмережах показали, як проходять підготовчі роботи на майданчику, де незабаром буде встановлено флагшток висотою 50 метрів та вагою 7 тонн, який коштуватиме бюджету області 4 524 999 гривень.

Сьогодні ж неподалік Дендропарку почали встановлювати саму конструкцію, яка триматиме прапор.

Поки хмельничани нарікають на те, що ідея підняти над усіма обласними центрами до Дня Незалежності величезні прапори, яку озвучили в Офісі Президента, надто дороге задоволення для області, у Чернівцях, до прикладу, вона, ця ідея, обійдеться набагато дорожче. У сусідів флагшток розташовуватиметься всередині оглядового майданчика, який спеціально для цього збудують. Обійдеться це все бюджету Чернівеччини у 10 мільйонів 736 тисячі 169 гривень 44 копійки.

У Хмельницькому ж із додаткових елементів планується облаштувати тротуари, провести освітлення, встановити 24 лавки та стільки ж урн для сміття. Крім того, підрядник має засіяти травою газони, посадити 10 кущів та 96 троянд.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook