Новини
Суспільство

Хмельничани влаштували смітник на газоні біля сміттєвого майданчика

Пакети зі сміттям, коробка з-під піци, зламана табуретка (або стільчик), пластикове відро, а ще – ворони та голуби, які з цікавістю досліджують наслідки життєдіяльності людей. Весь непотріб склали містяни акуратно під деревом за два кроки від майже порожніх сміттєвих контейнерів. Таку картину побачила та оприлюднила у соцмережах хмельничанка.

Схоже, авторка фото, так само як і більшість притомних людей, не розуміє, яка така потреба змусила хмельничан, котрі мешкають у мікрорайоні Ракове, влаштовувати стихійний смітник під деревом, коли поруч стоять щонайменше 5 сміттєвих контейнерів (один з них – для пластику).

Фото навіть не прокоментоване, просто констатоване:

Раково. Вул. Довженко

Чи то на сміттєвому майданчику давно не було видно машин-сміттєвозів (що сумнівно, з огляду на візуально порожні контейнери), чи то мешканці прилеглих вулиць масово ліниві або хворі, що не можуть донести сміття до сміттєвих баків, чи то про ще якусь потаємну проблему таким чином вони сигналізують громаді, невідомо поки що. Можливо, у коментарях хтось пояснить, що відбувається на вулиці Довженка, і чому місцеві мешканці вирішили влаштувати звалище сміття поруч зі смітником. А поки що – люди бідкаються, птахи розкошують.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook