Новини
Інфраструктура

Для оздоблення ринку у Хмельницькому використали ретро-цеглу

Під час будівництва хмельницького Urban Bazar для оздоблення фасадів застосували трендове рішення – повторне використання старих будматеріалів.

Зокрема, будівлю прикрасили старою австрійською цеглою, про що повідомили на Фейсбук-сторінці ринку.

“Усе цегляне оздоблення на Urban Bazar зроблено зі старої австрійської цегли! Уявіть собі лише, її збирали по усій західній Україні зі старих розібраних будівель, відчистили, опрацювали і повторно використали!” – повідомили у соцмережі.

За задумом така цегла надає виразності і особливої атмосфери, а також це ще один крок до збереження надр і порятунку планети в цілому.

“Повторне використання матеріалів – це сучасна тенденція у світовій і вже в українській архітектурі. URBAN BAZAR – перша у Хмельницькому громадська споруда, де в оздобленні застосована австрійська цегла із віковою історією”, – зазначають представники Urban Bazar.

Наразі, процес будівництва продуктового ринку в активній фазі: зведено основні стіни, встановлено ферми, накрито територію ринку, проведено необхідні підземні роботи, облаштовується територія. Також ведуться перемовини із підприємцями про оренду торгових площ.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook