Новини
Кримінал

Хмельницька прокуратура покарала зухвалого хабарника

Запобіжний захід обрали підозрюваному у спробі підкупу працівника правоохоронних органів.

Тримання під вартою – такий запобіжний захід було обрано містянину, який намагався дати неправомірну вигоду працівнику поліції.

Так,  підозрюваного у червні цього року викликали до Хмельницького районного управління поліції  ГУНП в області для допиту у кримінальному провадженні за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди.

 В свою чергу, обвинувачений хмельничанин замість показів особисто запропонував неправомірну вигоду заступнику начальника відділення слідчого підрозділу.

За сприяння у вирішенні питання про закриття кримінального провадження та непритягнення його до кримінальної відповідальності чоловік запропонував поліціянту  1000 доларів США.

27 липня 2021 року, після передачі правоохоронцю частини суми, у  800 доларів США, хабарника було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

За інформацією від очільника окружної прокуратури Івана Комара, на даний час в рамках досудового розслідування, яке здійснює слідчий відділ Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області, проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Нагадаємо, що ДБР затримало двох начальників Хмельницької поліції.

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook