Новини
Спорт

Легкоатлетка з Хмельниччини пройшла до півфіналу Олімпійських ігор

На Олімпійських іграх у Токіо нетішинка Вікторія Ткачук подолала дистанцію 400 метрів із бар’єрами для жінок за 54.80 секунд. Вона є однією із двох українок, що вийшли до півфіналу ігор, пише “Хмельниччина. Північ“.

Ткачук бігла у першому раунді та показала найкращий результат забігу, обігнавши колумбійку Гонсалес зі значним відривом.

Уже в понеділок, 2 серпня, наша землячка змагатиметься за вихід до фіналу.

Довідково: Вікторія народилася в с. Пліщин Шепетівського району Хмельницької області. Легкою атлетикою почала займатися в 2006 році в КДЮСШ м. Нетішин, першим тренером спортсменки став Олександр Краснов. У 2011 році Вікторія переїхала на Донеччину, де до 2014 року навчалася в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки. Наставником перспективної легкоатлетки був Заслужений тренер України Валерій Дорошенко. Сьогодні Ткачук тренується під керівництвом Заслуженого тренера України Анатолія Чумака.

Вікторія Ткачук – майстер спорту України з легкої атлетики. Багаторазова переможниця та призерка Кубків та чемпіонатів України, бронзова призерка командного чемпіонату Європи, учасниця чемпіонату світу та чемпіонату Європи серед молоді.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook