Новини
Інфраструктура

Ремонт доріг на Хмельниччині: де виконують роботи

Служба автомобільних доріг попереджає водіїв про виконання ремонтних робіт на декількох ділянках автошляхів Хмельницької області.

Зокрема, на відрізку км 243+610 – км 247+260, від виїзду з м. Шепетівка до с. Кам’янка розпочато влаштування вирівнюючого шару дорожнього одягу з крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Також тут відремонтують водопропускні труби, влаштують нове асфальтобетонне покриття на з’їздах та примиканнях, облаштують зупинки громадського транспорту з тротуарами та новими автопавільйонами. Нанесуть і нову дорожню розмітку холодним пластиком та встановлять нові дорожні знаки.

На іншому шляху, в межах поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування територіального значення Т-23-14 Теофіполь – Красилів – /Н-03/ дорожники ремонтують шляхопровід через залізницю на км 58+424. Наразі завершується бетонування накладної плити проїжджої частини правого проїзду штучної споруди. Тут планується провести наступні роботи: бетонування накладної плити пішохідних частин з обох сторін, влаштування їх гідроізоляції; влаштування асфальтобетонного покриття, встановлення колесо відбою та бордюрних каменів; встановлення перильного огородження.

На фінішній прямій капітальний ремонт ділянки автодороги Н-03 між селами Вишнопіль та Старий Остропіль. Завершено влаштування фінішного шару покриття дорожнього одягу на ділянці капітального ремонту автошляху Н-03 Житомир – Чернівці, км 99 + 900 – км 104 + 000 між селами Вишнопіль та Старий Остропіль, що поблизу кордону із Житомирщиною. Дорожники завершують влаштовувати асфальтобетонне покриття на перехідно-швидкісних смугах дороги. Попереду, впорядкування узбіччя, нанесення горизонтальної розмітки та встановлення нових дорожніх знаків.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook