Новини
Дозвілля

У Хмельницькому організують «польський пікнік»

Наступної суботи, 7 серпня, у Хмельницькому Молодіжному парку знову влаштують тематичний пікнік. Цього разу – польський.

Нагадаємо, нещодавно в обласному центрі відгудів третій “американський пікнік“.

«Польський пікнік відбувається в рамках реалізації нашої галузевої програми «Нова лінія культурних змін». Ми, власне, запланували низку заходів у форматі пікніків, де будемо показувати хмельничанам культури різних народів. Це народи, які історично проживали тут, і зараз представлені меншинами у нашому місті, – розповів начальник управління культури і туризму міської ради Артем Ромасюков для кореспондентів “Є”. – Ми даємо можливість різним народностям проявити себе і показати свою культуру. Будемо працювати з тими спілками, які в нас активні. До прикладу, у нас представлена спілка угорців і так далі».

До організації майбутньої події долучається міський осередок спілки поляків та спортивно-культурний центр «Плоскирів». За планами організаторів для польського пікніка підготують кілька локацій, на яких представлять культуру держави-сусідки. Також хмельничан та гостей міста розважатимуть концертами, вікторинами та фотосушкою.

Розпочнеться польський пікнік о 17.00.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook