Новини
ДТП

На Хмельниччині на трасі Н-03 сталася летальна ДТП (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода на трасі міжнародного значення, під час якої зіткнулися два легкових автомобілі, спричинила кількагодинний багатокілометровий затор, в якому застрягли сотні легковиків та вантажівок. За попередньою інформацією, внаслідок ДТП загинули люди, проте ця інформація станом на кінець доби офіційно не була підтверджена.

Нагадаємо, про величезний затор на відрізку траси Н-03 між Хмельницьким та Старокостянтиновом вчора, 1 серпня, розповіли користувачі соцмереж. Як повідомив учасникам руху, які застрягли на трасі, правоохоронець, причиною затору стала дорожньо-транспортна пригода.

Пізніше у соцмережах повідомили, аварія сталася неподалік села Пашутинці Хмельницького району. Також повідомлялося про те, що внаслідок ДТП загинули люди.

Станом на кінець доби вся інформація про аварію – лише зі слів її очевидців. У соцмережах повідомили про те, що на трасі біля мосту відбулося лобове зіткнення автомобілів Mercedes та Dacia. На місці ДТП були присутні медики, рятувальники та чимало правоохоронців.

У повідомленнях йшлося про те, що загиблих, ймовірно, троє або четверо. За непідтвердженою інформацією, зі слів очевидців, в автомобілі Mercedes могли перебувати поліцейські, один з яких втік і якого розшукували правоохоронці. Цю інформацію опосередковано підтверджують коментарі, в яких йдеться про те, що “на місці ДТП перебували поліцейські з собаками, які нібито когось шукали”, зазначає сайт Є. Проте офіційного підтвердження або спростування від правоохоронців поки що не надходило.

У коментарях користувачі соцмереж також обговорили розмітку на дорозі, на якій наразі триває ремонт, та швидкість, з якою їздять деякі водії.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook