Новини
Шепетівська міська

У Шепетівці встановили особу чоловіка, якого вдарило струмом на залізниці

Молодий чоловік, якого вчора, 2 серпня, працівники залізниці знайшли біля колії без свідомості та зі значними опіками, виявився мешканцем сусідньої області. Його телефон та документи також знайшли залізничники.

Нагадаємо, чоловіка без документів і з травмами, характерними для ураження електричним струмом, знайшли вчора у Шепетівці. Постраждалого оперативно доставили до реанімації місцевої лікарні, де він наразі перебуває у важкому стані.

За інформацією видання “День за днем”, шепетівські правоохоронці наразі вже встановили, що чоловік віком 20 років – мешканець села Кривотин Житомирської області. Востаннє він спілкувався з рідними 1 серпня. Сестрі він розповів, що перебуває на вагоні з відсівом. Після цього зв’язок з ним перервався.

Документи, яких не виявили при постраждалому у Шепетівці, знайшли вчора, 2 серпня, у селі Нова Ушиця на Житомирщині біля залізничної станції.

Зважаючи на те, що стан, в якому перебуває постраждалий, лікарі оцінюють як важкий, з’ясувати обставини, внаслідок яких постраждав молодик, наразі досить складно.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook