Новини
Суспільство

Десятки водіїв втратили номерні знаки під час зливи у Хмельницькому

Соцмережі, особливо, вайбер-групи Хмельницького нині переповнені повідомленнями про загублені та знайдені після вчорашньої негоди номерні знаки. Та не лише розкидані по всьому місту “автодокументи” залишила по собі негода, а ще провалля у дорогах та змиті люки.

Вчорашня негода завдала клопоту, в першу чергу, водіям. Якщо майже усім вдалося подолати потоки води…

…то не усім вдалося вийти без втрат з цього двобою.

У соцмережах наразі найпопулярніші повідомлення – про знайдені на вулицях Хмельницького номерні знаки. Зрідка проскакують повідомлення про втрату номерів.

Судячи з коментарів до фото, знаходили та губили таблички скрізь: на Прибузькій, Чорновола, під Кам’янецьким мостом тощо. Залишали також скрізь – на заправках, у кафе, відносили у поліцію.

Проте не лише втраченими номерами запам’ятаються водіям вчорашні дві зливи. На вулиці Грушевського, нагадаємо, біля парку Шевченка вода розмила асфальт і навіть утворила невелику прірву в асфальті. Дісталося цій вулиці і в іншому її кінці, на виїзді на Прибузьку.

А на вулиці Зарічанській біля автостоянки бачили відкритий люк, сяк-так прикритий гіллям.

Словом, вчорашню негоду, фото та відео наслідків якої потрапило не лише у місцеві ЗМІ, а й у всеукраїнські, які спеціалізуються на висвітленні надзвичайних новин, хмельничани згадуватимуть ще довго.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook