Новини
Кримінал

Хмельничанина, який пограбував жінку в центрі міста, взяли під варту

Чоловік, скориставшись темною порою доби, не лише напав на перехожу, а й відібрав у неї мобільний телефон та застосував фізичну силу. Тепер підозрюваний, який незадовго до скоєння злочину звільнився з місць позбавлення волі, чекатиме суду під вартою.

Подія сталася у Хмельницькому у червні, пізнього вечора. Помітивши на вулиці жінку, яка йшла сама, чоловік вирішив користатися ситуацією та розжитися чужим майно. Напав на жінку, повалив на землю та забрав у неї мобільний телефон. Але на тому не зупинився, а почав душити потерпілу.

Попри це, жінка знайшла в собі сили закричати, чим привернула увагу мешканців будинків, розташованих поруч. Небайдужі містяни не лише вирвали потерпілу з рук нападника, а й утримували його до приїзду поліції.

Нападнику повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, за який йому загрожує до 6 років ув’язнення. Погіршує ситуацію затриманого те, що він вже відбув покарання у місцях позбавлення волі за аналогічний злочин, під час якого також викрав телефон. Як запобіжний захід підозрюваному обрали тримання під вартою.

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницького

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook