Новини
Офіційно

У Хмельницькому з незаконного обігу вилучили рідину для електронних сигарет

Підприємці, без ліцензії на роздрібну торгівлю, проведення продажів через РРО реалізовували рідини для створення пари в електронних сигаретах, які до того ж не мали марок акцизного податку. За фактом перевірки підприємцям загрожує не лише конфіскація товару та штраф, а й анулювання реєстрації платника єдиного податку.

Як йдеться у повідомленні податківців, незаконний обіг рідини для створення пари в сигаретах виявили під час перевірки. Торгували рідиною на території міста двоє фізичних осіб підприємців, які, перебували на єдиному податку. При цьому підприємці не мали ліцензії на право роздрібної торгівлі таким товаром, а рідини для сигарет були без марок акцизного податку, що свідчить про несплату суб’єктами господарювання податків.

На підприємців склали 4 протоколи про адміністративні правопорушення. Продукцію з незаконного обігу вилучили правоохоронці. Суб’єктам господарювання загрожують штрафи з конфіскацією незаконного товару.

Отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі такими рідинами, які належать до підакцизних товарів, значно дешевше, ніж сплатити штраф за діяльність без неї, – наголосили у податковій службі Хмельниччини.     

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook