Новини
Кримінал

На Хмельниччині викрили злочинну групу, що діяла на оборонному підприємстві

Користуючись службовим становищем, група осіб з-поміж працівників підприємства, незаконно збувала речовини, які використовуються для виготовлення синтетичних наркотиків. Більшості фігурантів справи вже оголосили про підозру. Розслідування здійснюється за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Члени злочинної групи, діяльність якої зафіксували правоохоронці, працюючи на підприємстві оборонно-промислового комплексу, займались продажем прекурсорів, використовуваних в його діяльності. Реалізовували речовини як на території Хмельниччини, так і за її межами.

Факти збуту зафіксували працівники поліції. Крім того, правоохоронці виявили чималу кількість необлікованих речовин, які зберігалися з порушенням правил.

Прекурсор – хімічна речовина, початковий компонент (реагент) або учасник проміжних реакцій при синтезі будь-якої речовини. З одного прекурсору за участі інших прекурсорів утворюється нова речовина. Такі речовини використовуються під час виготовлення синтетичних наркотиків, тому вони підлягають спеціальному контролю та обліку.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook